top of page
Reguleringsplan_edited.jpg

Er du vår nye arealplanlegger?

Vi søker deg med det kreative hodet og sosiale skills, som ønsker å være med oss å skape nye gode boligområder med kvalitet

Vi søker etter deg som er skapende og søkende etter de fremtidsrettede løsningene, samtidig som du er god til å kommunisere dine tanker. 

Du er godt kjent med krav og føringer i utvikling av nye boligområder og kan raskt sette deg inn i utfordringer og løsninger av disse. 

Ettersom du er som en gud å regne i Autocad og Civil 3d, er det å fremstille skjematiske visninger av tilkoblede datakilder en lek. Vegskisser og arealplaner formes, mens du egentlig bare higer etter å få fremstilt dette i en Infraworks-modell. 


Du er positiv i din kommunikasjon, både skriftlig og muntlig, og vet når telefonsamtalen bør tas foran en e-post. Din faglige kompetanse innen faget og strukturerte væremåte medfører at ROS-analysen blir fundamentet i dine planer, mens dine skriftlige ferdigheter kommer til sin rett, når planene beskrives og bestemmelser utarbeides.

Hva kan vi tilby deg?

Først og fremst må vi kunne fremheve arbeidsmiljøet, selv om alle gjør det. Hos oss får du et kompakt arkitektkontor, hvor alle kjenner alle, og hvor sosiale sammenkomster forekommer så ofte vi har mulighet.

Den flate strukturen på kontoret, gjør at alle er sitt ansvar bevist og beslutningsveien er alltid kort. Hvordan du velger å legge opp arbeidsdagen er opp til deg - det vi er opptatt av er at våre kunder får leveranser til avtalt tid og kvalitet.

Hva med lønn sier du? Hos oss får du selvsagt lønn, det skulle bare mangle. I tillegg har vi gode pensjonsordninger og vi håper selvsagt at du trives så godt at du blir værende til du når dette punktet i livet.

Nevnte vi arbeidsmiljøet og de herlige arbeidskollegaene du vil få?

Hvis noe av dette traff deg og dine ønsker for din arbeidshverdag, vil vi gjerne høre fra deg.

Søk her, eller send oss en kortfattet søknad og CV på vår e-post.

bottom of page