top of page
F7538739-30BD-4536-9E95-C27852E9CA9B_edi

Er du vår nye arkitekt?

Vi søker deg med det kreative hodet og sosiale skills, som ønsker å være med oss å skape unike boliger for den enkelte.

Vi søker etter deg som brenner for faget og som ønsker å være i førersetet, med høyt arbeidstempo og ansvar for eget virke.

 

Du liker å være på fornavn med kunden og er en menneskekjenner av rang, som oppfatter behov og ønsker raskt.

 

Ettersom du er strukturert og faglig dyktig, kommer du opp med løsninger som er like enkle som de er geniale og takler prioritering av oppdrag, uten å føle et jag for ferdigstilling.

 

Kundene elsker det du kommer med, både fordi du leverer til avtalt tid, men også ettersom dine prosjekt gir god økonomi, uten å gå på kompromiss med løsninger og estetikk. 

Hva kan vi tilby deg?

Først og fremst må vi kunne fremheve arbeidsmiljøet, selv om alle gjør det. Hos oss får du et kompakt arkitektkontor, hvor alle kjenner alle, og hvor sosiale sammenkomster forekommer så ofte vi har mulighet.

 

Den flate strukturen på kontoret, gjør at alle er sitt ansvar bevist og beslutningsveien er alltid kort. Hvordan du velger å legge opp arbeidsdagen er opp til deg - det vi er opptatt av er at våre kunder får leveranser til avtalt tid og kvalitet.

Hva med lønn sier du? Hos oss får du selvsagt lønn, det skulle bare mangle. I tillegg har vi gode pensjonsordninger og vi håper selvsagt, at du trives så godt at du blir værende hos oss, til du når dette punktet i livet.

Nevnte vi arbeidsmiljøet og de herlige arbeidskollegaene du vil få?

Hvis noe av dette traff deg og dine ønsker for din arbeidshverdag, vil vi gjerne høre fra deg.

Søk her, eller send oss en kortfattet søknad og CV på vår e-post.

bottom of page